Skip to main content

Apteekkikosmetiikka

Apteekkikosmetiikka on tutkittu ja valvottu turvallinen tuote kauneuden- ja ihonhoitoon

Apteekkikosmetiikka on tutkittuja ja valvottuja tuotteita, joita on turvallista hankkia.
Meillä on monen eri tuotemerkin valikoima eri tarpeisiin. Neuvomme tuotteen valinnassa.


Aco on herkän pohjoismaisen ihon ihonhoitotuote.
Lue lisää »


Avene on pitkään kehitetty ja tutkittu herkän ihon tuotesarja.
Lue lisää »


Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys.

Lue lisää »


Favora on suomalainen herkän ihon tuoteperhe kasvojen ja vartalon hoitoon. Favora on yhteistyössä Allergia –ja astmaliiton kanssa.
Lue lisää »


Sebamed on ihonhoitosarja, jonka PH on sama kuin terveen ihon. Näin Sebamed hoitaa ihoa säilyttäen sen oman suojamekanismin.
Lue lisää »


Vichy-ihonhoitotuotteet pyrkivät ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin.
Lue lisää »


Ivy AÏA on täysin vegaaninen ja allergiasertifioitu ihonhoitosarja ilman tarpeettomia kemikaaleja kohtuulliseen hintaan. Tanskalaiset farmasianalan ammattilaiset ovat kehittäneet tuotesarjan ja dermatologisesti testatut tuotteet myös valmistetaan Tanskassa. Sarja ideologian mukaisesti ne eivät sisällä parabeeneja, hajusteita eikä väriaineita.  Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Pakkauksissa pyritään huomioimaan ympäristöasiat.
Lue lisää »


Ihonhoitoa kaikille ihotyypeille – myös herkälle iholle. Ihotautilääkäreiden suosittelema. Sisältää antioksidanttista La RochePosay -lähdevettä, joka rauhoittaa ihoa. Testattu herkällä iholla. Suojattu koostumus. Hypoallergeeninen. Dermatologien suosima.
Lue lisää »


Idun Minerals on ruotsalainen kauneudenhoitomerkki, jonka tuotteet perustuvat tarkkaan puhdistettuihin mineraaleihin. Merkki perustettiin vuonna 2011. Tuotekehitys tapahtuu yhteistyössä ruotsalaisten tutkijoiden ja ihoasiantuntijoiden kanssa, jotka yhdessä luovat ainutlaatuisen koostumuksen hoitavista ainesosista. Tuotteet sisältävät ainoastaan raaka-aineita, jotka suojaavat ja hoitavat ihoa, joten tuotteet sopivat myös kaikkein herkimmille.
Lue lisää »

Ota yhteyttä!